fbpx

Prezentare Pluriva în cadrul ediției anuale a Romanian Business Club (RBC) 2024

Georgian Roșu, General Manager & Founder Pluriva, a fost speaker cheie al conferinței Romanian Business Club (RBC) 2024.

Teatrul Național din București a fost gazda unuia din cele mai importante evenimente de networking și de business din România: ediția anuală a evenimentului Romanian Business Club (RBC). Conferința, desfășurată în data de 8 iulie 2024, a reunit antreprenori și profesioniști din diverse domenii, oferind o platformă pentru schimbul de idei și experiențe valoroase.

 

Georgian Roșu, General Manager & Founder Pluriva, a fost unul din speaker-ii cheie al conferinței Romanian Business Club (RBC) 2024. De pe scena Teatrului Național din București, el a vorbit despre alertele digitale în afaceri, subliniind importanța acestora pentru organizare, productivitate și control.

 

Contribuție la dezvoltarea industriei IT  din România

Sub conducerea sa, Pluriva a lansat numeroase inițiative academice pentru pregătirea viitorilor specialiști în IT. Georgian Roșu a coordonat traducerea și publicarea în limba română a cărții „ERP MODERN. Alegerea, implementarea & utilizarea sistemelor informatice de business”, aducând astfel cele mai bune practici internaționale în domeniul ERP la îndemâna comunității de afaceri din România.

 

Networking și schimb de idei

Evenimentul a oferit participanților oportunitatea de a interacționa direct cu Georgian Roșu și cu alți lideri din industrie. Sesiunile de networking au fost un prilej excelent pentru stabilirea de noi parteneriate și pentru discuții despre provocările și oportunitățile actuale din sectorul de business și IT.

 

 

Iată o galerie foto de la evenimentul desfășurat la Teatrul Național:

 

ERP_ConferintaRBC_202405
ERP_ConferintaRBC_202419
ERP_ConferintaRBC_202428
ERP_ConferintaRBC_202429
ERP_ConferintaRBC_202404
whhERP2
previous arrow
next arrow
ERP_ConferintaRBC_202405
ERP_ConferintaRBC_202419
ERP_ConferintaRBC_202428
ERP_ConferintaRBC_202429
ERP_ConferintaRBC_202404
whhERP2
previous arrow
next arrow

Articole similare