fbpx

Pluriva este partener al conferinței eCommerce Talks by easySales 2024

Bogdan Mireanu - speaker în cadrul panelului de discuții despre automatizarea fluxurilor eCommerce cu ajutorul sistemelor ERP.

Bogdan Mireanu, Business Development Manager Pluriva, participă în panelul de discuții ”Automations Unlocked: ERP and SaaS Platform operational flows for Scaling eCommerce” din cadrul conferinței eCommerce Talks by easySales 2024. Conferința se desfășoară în incinta Aula Magna a Universității Politehnica din București, în data de 18 septembrie ’24. Evenimentul reunește speakeri de top din industria de retail și eCommerce, precum și din domeniul soluțiilor și serviciilor dedicate afacerilor de eCommerce.

Parteneriat Pluriva - eCommerce Talks

Pluriva este partener al ediției din acest an a eCommerce Talks by easySales. Din cele +1.800 de proiecte de implementare Pluriva ERP, o parte semnificativă se adresează companiilor cu activitate în domeniul eCommerce: fie magazine 100% online, fie companii de distribuție ce desfășoară și activități de vânzare online. Pluriva ERP livrează soluțiile software necesare pentru crearea unei strategii multichannel, precum și instrumente de organizare și control al afacerii și pentru optimizarea si creșterea vânzărilor online și offline.

Bogdan Mireanu le va vorbi participanților despre organizarea și controlul afacerii folosind aplicația Pluriva ERP. Din experiența companiei noastre în sute de proiecte eCommerce, Bogdan va detalia beneficiile obținute de magazinele online ce și-au implementat soluția Pluriva ERP: creșterea vânzărilor, optimizarea stocurilor, reducerea timpului necesar procesării și livrării comenzilor și rapoarte în timp real.

Alături de domeniile distribuție, producție, servicii, retail și contabilitate, domeniul eCommerce este unul de importanță strategică pentru Pluriva. Afacerile din industria de eCommerce folosesc în activitatea lor mai multe instrumente software. Pluriva ERP devine platforma centrală de organizare și control al afacerii și se integrează cu platformele dedicate de eCommerce, cu sistemele EDI și WMS, cu integratorii de platforme eCommerce – cum este easySales - sau cu programele software ale curierilor.

 

Întreg fluxul eCommerce al unei afaceri, de la primirea comenzii, aprovizionare furnizori, pregătire colete, livrare și încasare poate fi automatizat cu ajutorul Pluriva ERP. Companiile de eCommerce reușesc astfel sa livreze mai mult, mai repede și mai bine, având control în timp real cu ajutorul rapoartelor de vânzări multiChannel.

Bogdan MireanuBusiness Development Manager, Pluriva

Articole similare